چسب نسوز
امروزه نیاز به مواد غیر قابل احتراق مانند چسب نسوز در صنایع مختلف افزایش چشمگیری را با خود به همراه داشته است. از زمانهای گذشته تا به امروز، شما شاهد این هستید که استفاده از چسبها در انواع صنایع مختلف مرسوم بوده و حتی نوع ابتدایی آن در بین دانشآموزان نیز برای انجام فعالیتهای هنری به چشم میخورد. چسبها معمولا یا منشا گیاهی داشتند یا حیوانی. به عنوان مثال، بسیاری از آنها از صمغ درختان ساخته شده و کارایی سادهای را نیز با خود به همراه دارند. همچنین انواع و اقسام مختلفی نیز از چسب نسوز در بازار وجود دارد که شما میتوانید از طریق منوی محصولات ما آنها را مشاهده کنید. برای درک بهتر این که اصلا چسب نسوز چیست، در این مطلب همراه ما باشید تا در کنار یک دیگر به تمامی اطلاعات در رابطه با این موضوع بپردازیم.
معرفی کلی چسب نسوز
چسبهای نسوز، همانطور که از نامشان پیداست، برای استفاده در محیطهایی با درجه حرارت بالا ساخته شده اند، مانند قرار دادن تختههای ورمیکولیت و فیبر سرامیکی، تختههای عایق ساختمان، کاشیها و تختههای انباشته کننده حرارت در محل پروژه.
برخی از این چسبها باید به صورت یک لایه نازک (تقریبا 3 میلی متر) اعمال شوند و میتوانند فلز به فلز، سرامیک به فلز و همچنین سرامیک به سنگ را به یک دیگر بچسبانند. برخی دیگر را میتوان بیشتر به شکل ضخیمتر در جایی که سطح تراز بندی نشده است و مقداری عنصر پرکننده شکاف وجود دارد، استفاده کرد.
چسبهای با دمای بالا معمولا آنهایی که به فلز میچسبند برای استفاده خارجی مناسب نیستند در حالی که بقیه برای کارهای داخلی یا خارجی به راحتی خریداری شده و در پروژهها به چشم میخورند.
مشخصات فنی چسب های نسوز
آتا نسوز به عنوان یکی از بهترین عرضه کنندگان در حوزه چسبهای نسوز معرفی میشود که شما میتوانید به راحتی نسبت به خرید تمامی چسبهای نسوز از طریق این عرضه کننده اقدام کنید؛ اما مهم است که قبل از خرید با مشخصات فنی چسبهای نسوز آشنا شوید تا بتوانید با توجه به نیاز خود، چسبی که عملکرد بهتری دارد را انتخاب کنید.
انواع | سیلیکونی و سرامیکی و نانو |
رنگ | سفید و قرمز و شفاف |
وزن | بسته 150 گرم تا 20 کیلویی |
تولید کننده | آتا نسوز |
تحمل دما | از 300درجه تا 2500 درجه |
نحوه عرضه | بسته بندی تیوپی یا سطلی |
حال که متوجه شدید که دقیقا مشخصات چسب نسوز چیست و چگونه در بازار عرضه میشود، بهتر است در ادامه به معرفی انواع آن بپردازیم. ناگفته نماند که برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین مشاهده این محصول، میتوانید از کارشناسان آتا نسوز کمک بگیرید.
معرفی اختصاصی انواع چسب های نسوز
در این بخش قصد داریم شما را بیشتر با چسب نسوز و همچنین انواع آن، آشنا کنیم. ناگفته نماند که تمامی انواع چسب نسوز که در این بخش به شما معرفی میکنیم را میتوانید از آتا نسوز تهیه فرمایید.
چسب نسوز حرارت بالا یا سرامیکی
چسب نسوز سرامیکی زمانی که روی سطحی قرار میگیرد، میتواند درجه حرارت بالایی را تحمل کند. امروزه استفاده از چسب نسوز بیش از همه در محصولات الیاف سرامیکی به چشم میخورد. به عنوان مثال، اگر دیواره کورهای در حال ریزش باشد، از این چسب برای ترمیم و مرمت آن استفاده میشود.
این چسبها تا 2000 درجه را میتوانند متحمل شوند و برای فضاهایی که به شکل مستقیم با آتش در ارتباط هستند، مانند بخش داخلی کورهها، بهترین انتخاب بوده و از بروز آتشسوزی جلوگیری میکند. نکته حائز اهمیت این است که به هنگام پاشش این چسب روی محل مورد نظر، میبایست بین 24 تا 48 ساعت، دمای فضا به 50 درجه سانتیگراد نرسد تا چسب بتواند به خوبی روی سطح قرار گرفته و پوشش خود را انجام دهد.
چسب نسوز نواری
چسب سیلیکون نسوز یا چسب نسوز نواری، یکی دیگر از محصولات چسبهای نسوز است. این دسته از چسبها به عنوان یک عایق الکترونیکی در برابر حرارت شناخته میشوند. از کاربردهای این دسته از چسبها میتوان به ترانسفور ماتور، موتورهای الکتریکی و سیم پیچها اشاره کرد. شایان ذکر است که به این دسته از چسبها نوار پلی آمید نیز گفته میشود.
دست است که چسب نواری را با چسب سیلیکونی نسوز معرفی میکنند، اما این دو با یک دیگر به لحاظ کاربردی و ساختاری تا حدودی متفاوت هستند.
چسب سیلیکونی نسوز یکی از انواع چسبهای عرضه شد در بازار است که مزایای بسیار زیادی را با خود به همراه داشته و همچنین زمینه استفاده بسیاری از جمله در صنایع خودرو سازی در صنایع بهداشتی، غذایی، آزمایشگاهی و همچنین در ساخت انواع و اقسام خشک کنها و گرمکن ها برای درزگیری و آب بندیها مورد استفاده قرار میگیرد؛ از این رو به این دسته از چسبها، چسب آب بندی نیز گفته میشود.
چسب نسوز شومینه
گاهی اوقات شاهد این هستیم که بدنه شومینه دارای درزها یا ترکهایی است که نیاز به تعمیر دارند. برای این که این درزها و ترکها را از بین ببریم، میتوانیم از چسب نسوز شومینه استفاده کنیم. البته ناگفته نماند که کاربرد چسب نسوز شومینه تنها به درزگیری دیواره آن منتهی نمیشود و مواردی دیگر همچون بندکشی فاصله بین آجرهای انواع و اقسام شومینهها، بخاری، دودکشها و همچنین فرخوراک پزی نیز از این دسته از چسبها استفاده میکنند. ناگفته نماند که از این چسب میتوان به درزبندی و آب بندی موقت در اگزوز موتورسیکلت و اگزوز ماشین نیز استفاده کرد.
چسب نسوز کوره
همانطور که از نام این چسب پیداست، برای اتصال آجرها در کوره از آن استفاده میشود. این محصول یک جایگزین عالی برای ملاتهای نسوز است و میتواند تا دمای 1600 درجه سانتیگراد را به خوبی تحمل کند. این دسته از چسبها قابلیت استفاده آسان و همچنین اتصال بسیار قوی داشته و همچنین در تعمیرات کوره نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
ویژگی های چسب های نسوز
حال که دقیق دانستیم چسب نسوز چیست و انواع آن مانند چسب آپارات در چه زمینههایی مورد استفاده قرار میگیرند، در این بخش قصد داریم به معرفی انواع ویژگیهای چسب نسوز بپردازیم.
مقاوم در برابر دمای بالا: یکی از جالبترین ویژگیهای چسبهای نسوز این است که میتوانند تا دمای 2000 درجه را به راحتی متحمل شوند. در واقع میتوان گفت که مهمترین ویژگی چسبهای نسوز دقیقا همین موضوع است.
مقاوم در برابر شوکهای دمایی: یکی از دیگر از ویژگیهای این دسته از چسبها این است که شوکهای دمایی، چه گرما و چه سرما، مقاومت بسیار بالایی را برای خود به همراه دارد. شایان ذکر است که چسب نسوز در برابر شوکهای دمایی از خود استحکام بالایی را نیز نشان میدهد.
سهولت استفاده: علاوه بر این که چسبها دارای مقاومت و استحکام بسیار بالایی هستند، قبل از این که هنوز فرآیند خشک شدن آنها فرا نرسیده است، دارای انعطاف پذیری بسیار بالایی هستند که همین موضوع باعث میشود تا استفاده از آن به راحتی امکان پذیر باشد.
قابلیت عایق کاری: از دیگر مواردی که می توان به ویژگیهای چسبهای نسوز اشاره کرد، قابلیت عایق کاری دما و رطوبت است. به نوعی میتوان گفت که استفاده از این محصول یعنی استفاده از چسبی چند کاره.
بررسی اختصاصی کاربردهای چسب نسوز
در بخش قبلی به معرفی انواع ویژگی های چسب نسوز پرداختیم و همچنین در قسمت معرفی این محصول نیز به برخی از کاربرهای این چسبها اشاره داشتیم. قبل از این که در این بخش به بررسی اختصاصی چسبهای نسوز بپردازیم، باید این موضوع را به شما گوشزد کنیم که چسب نسوز مایع یا جامد، با توجه به این که برای استفاده در چه زمینهای تولید شده است، کاربردهای متفاوتی دارد. به عنوان مثال، چسب نسوز تعمیرات موبایل شاید به لحاظ عملکردی قابل مقایسه با چسب نسوز شیشه باشد و هر دو به محافظت در برابر حرارت بالا بپردازند، اما نوع ساخت آنها و همچنین درجه تحمل حرارت در این چسبها متفاوت است.
پوشش سطوح
یکی از رایجترین کاربردهای چسب نسوز، پوشش سطوح است. شما میتوانید از چسبهای نسوز برای پوشش هر سطحی که قرار است در معرض حرارت بالا قرار بگیرد، استفاده کنید. در واقع میتوان گفت که این موضوع یکی از رایجترین کاربردهای استفاده از چسبهای نسوز است.
اتصال سطوح به یک دیگر
یکی دیگر از کاربردهای استفاده از چسبهای مقاوم در برابر حرارت و آب جوش، این است که شما میتوانید به راحتی سطوح مختلف را با استفاده از این چسبها به یک دیگر متصل کنید. این یعنی با خرید چسب نسوز، دیگر نیاز به ملات برای اتصال این موارد به یک دیگر ندارید که خود باعث صرفهجویی در هزینههای شما میشود.
قابلیت اتصال قطعات به یک دیگر به شکل پایدار و ماندگار
یکی دیگر از کاربردهای بینظیر استفاده از چسبهای نسوز این است که میتواند علاوه بر اتصال سطوح به یک دیگر، به اتصال قطعات نیز به شکل کاملا پایدار و ماندگار بپردازد. این چسب علاوه بر این که در برابر درجه حرارت بالا مقاومت میکند، میتواند در بین قطعات داخلی سازه یا دستگاه نیز پیوستگی لازم را ایجاد کند.
خرید چسب نسوز
اگر میخواهید یک همراهی مطمئن برای محیطهایی که درجه حرارت بالایی را با خود به همراه دارند، داشته باشید و از بروز آتشسوزی در این مکانها جلوگیری کنید، خرید چسب نسوز بهترین انتخاب است. این دسته از چسبها توسط بهترین تولید کنندگان در حال حاضر در بازار موجود است که از بین تمام آنها میتوان آتا نسوز اشاره کرد.
شرکت ما در حال حاضر به عرضه انواع چسب نسوز بسیار باکیفیت در بازار میپردازد و همین موضوع باعث میشود تا نیاز هر فرد به این محصول به راحتی برطرف شده و تمامی افراد بتوانند در پروژههای خود از انواع چسبهای نسوز با قیمت و همچنین کیفیتی عالی استفاده کنند.
شایان ذکر است که شما در آتا نسوز، علاوه بر این که میتوانید چسبهای نسوز را برای خود خریداری کنید، موارد دیگر در حوزه محصولات ضد اشتعال را نیز میتوانید برای خود در کنار این چسبها داشته باشید و محیطی کاملا ایمن را در این زمینه ایجاد کنید.
نکته مهم در خرید چسب نسوز: چسبهای نسوز عرضه شده توسط آتا نسوز دارای تنوع عملکردی بوده و همین موضوع باعث میشود تا شما بتوانید به راحتی از بین آنها بهترین را با توجه به نیاز خود از چسبها، خریداری کنید.
بررسی قیمت چسب های نسوز
یکی از موارد مهمی که قبل از خرید چسبهای نسوز باید به آن توجه داشت این است که قیمت آن را مورد بررسی قرار دهید تا محصولی مطابق با بودجه خود، خریداری کنید. مجموعه ما تا به امروز سعی بر این داشته تا چسبهای نسوز را با قیمتی بسیار عالی در اختیار شما عزیزان قرار دهد تا بتوانید با قیمتی مقرون به صرفهتر این محصول را برای خود خریداری کنید.
این موضوع را حتما در نظر داشته باشید که به هیچ عنوان قیمت بالا در این چسبها نشانه بالا بودن کیفیت آن نیست. چه بسا که بسیاری از عرضه کنندگان برای کسب سود بهتر و بیشتر نسبت به افزایش قیمتهای خود اقدام میکنند.
آتا نسوز همواره تا به امروز سعی بر این داشته تا تمامی واسطه ها را در این بین حذف کند و چسبهای نسوزی کاملا با قیمتی عالی و مناسب را در اختیار شما عزیزان قرار دهد. کارشناسان ما میتوانند در ابتدا لیست قیمت چسب نسوز را در اختیار شما عزیزان قرار دهند و سپس با ارائه اطلاعات لازم درمورد این دسته از چسبها، ثبت سفارش را برای شما انجام داده و محصول را در محل مورد نظر برای شما عزیزان ارسال کنند.
سخن پایانی
از این که ما را در این مطلب همراهی کردید، بسیار سپاسگذاریم. امیدواریم که توانسته باشیم اطلاعاتی مفید را در رابطه با چسب نسوز در اختیار شما عزیزان قرار داده و این زمینه را برای شما ایجاد کنیم تا بهترین چسب را، مطابق با پروژههای خود، خریداری کنید. فروش چسب نسوز با عالیترین قیمت توسط مجموعه آتا نسوز همه روزه انجام خواهد شد.
سوالات متداول
چسب نسوز چیست و چه کاربردی دارد؟
چسبهای نسوز محصولاتی هستند که میتوانند درجه حرارت بالایی را متحمل شوند و کاربردهای مختلفی مانند درزگیری یا عایقبندی را با خود به همراه دارند.
خرید چسب های نسوز چگونه میسر می شوند؟
میتوانید از مجموعه آتا نسوز در این زمینه کمک گرفته و به راحتی نسبت به خرید این محصول اقدام کنید.
ویژگی های چسب های نسوز کدام اند؟
چسبهای نسوز ویژگیهایی نظیر مقاومت حرارتی بالا، اتصال سطوح و اتصال قطعات به یک دیگر را دارند.
قیمت چسب نسوز چگونه است؟
قیمت چسب نسوز عرضه شده توسط مجموعه آتا نسوز، بدون واسط و کاملا مناسب ارائه میشود.
کاربردی ترین چسب نسوز موجود در بازار کدام است؟
رایجترین چسب نسوز موجود در بازار، چسب نسوز سیلیکونی است.